Un any més el Col·legi de Metges de Tarragona es va omplir de llum, color i molta festa per celebrar el Nadal.

El grup d’animació Genovesa Narratives Teatrals va donar la benvinguda als menuts amb l’espectacle Carrer del Mar. Amb l’ajuda de Joan Rioné, els més petits van haver d’endevinar qui eren els diversos personatges que viuen en aquest carrer tan especial. Una tasca que va fer sorgir l’enginy i la imaginació de les nenes i nens presents en la sala d’actes del COMT!

 

  

 

Acabada la funció la festa va continuar amb l’entrega dels premis dels dibuixos guanyadors del XII Concurs nadalenc de dibuix infantil. En Pere Abelló González (guanyador absolut), n’Aina Ruiz Orellana (guanyadora en categoria júnior) i na Mariona Sabaté Romo (guanyadora en categoria mini) van recollir els premis que les Doctores Rico i Abril els van entregar.

 

 

I encara quedava el millor per arribar!

Ses Majestat els Reis Mags van enviar un patge reial des d’Orient al Col·legi per recollir les cartes de totes les nenes i nens. Així que, un per un, van fer entrega de les seves cartes al patge i a canvi, l’enviat per Ses Majestats, els va donar uns caramels per endolcir aquestes dates nadalenques.
El punt final a un dia màgic va ser quan els menuts es van fer una fotografia amb el patge reial per immortalitzar el moment.  Ara només cal esperar que Ses Majestats els hi portin tot el que han demanat, això sí, si han estat bons!