El Dr. Albert Soley i Garasa serà el nou director del BST-Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre- en substitució de la Dra. Virginia Callao que deixa el càrrec després de 4 anys al capdavant.

El President del Col·legi, el Dr. Fernando Vizcarro, va rebre la visita de la nova direcció del BST al COMT aquesta setmana. La fins ara directora Territorial del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Virgina Callao, va voler presentar al que, des d’ara, serà el nou director Territorial del Banc de Sang.

Es tracta del Doctor Albert Soley i Garasa, de 38 anys. Aquest gironí porta vinculat al BST més de vuit anys. Inicialment va assumir la gestió de l’entitat en l’Hospital de Sant Joan de Reus. En 2013 s’afegeix a la funció d’hematòleg en el mateix hospital i, des de l’any passat, és coordinador d’hematologia clínica del BST de l’àrea de Tarragona.

La Doctora Virginia Callao deixa el càrrec per començar a treballar en el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana en l’àrea de Promoció i Donació. La Dra. Callao ha estat al capdavant d’aquesta entitat en els darrers 4 anys però la seva vinculació comença molt abans. Ja en 2004 va treballar com adjunta al BST i, després d’una temporada a Castelló, va tornar a Tarragona per posar-se al capdavant del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre com a directora territorial.

La bona sintonia entre el nou director del BST i el Dr. Vizcarro es va fer palesa en la trobada. Durant la reunió es va destacar la bona sintonia que, des de fa anys, es manté entre les institucions. Així mateix, el president del COMT va mostrar la seva total predisposició a donar suport a les iniciatives que, des del Banc de Sang i Teixits, puguin sorgir i que requereixin l’ajuda o col·laboració del Col·legi de Metges de Tarragona.