L’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII és el centre hospitalari referència de la província. Amb uns 2.000 treballadors, tan sols disposa d’un aparcament per a empleats amb capacitat per a poc més de 200 places. El futur nou hospital s’ubicarà en aquest mateix espai i la projecció d’aquesta infraestructura no preveu la creació de noves zones d’aparcament per al personal. A més, les darreres notícies sobre l’aplicació del projecte de zones regulades en aquest espai, han agreujat el problema d’aparcament per als treballadors i, evidentment, pels usuaris del centre

Per aquests motius, des del COMT es vol instar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a resoldre les deficiències d’estacionament del personal de l’Hospital Universitari Joan XXIII. En la mateixa línia, se sol·licita a la Generalitat poder-se anticipar als problemes derivats de les obres relacionades amb l’ampliació de l’Hospital, que està cridat a ser un dels dispositius assistencials del territori i, per tant, hi haurà més un increment del personal treballador en el futur.

Finalment, des del COMT s’ha instat a l’Ajuntament de Tarragona a implementar mesures complementàries per millorar l’estacionament en aquesta àrea a fi i efecte de facilitar l’aparcament a treballadors i usuaris d’aquest centre hospitalari.