Els quatre col·legis de metges catalans han celebrat el sorteig per escollir els delegats que podran assistir al 3r Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya, que tindrà lloc el 10 de novembre a Girona. Així, s’espera la presència de 800 metges i metgesses per tal de debatre i consensuar els textos definitius de les quatre ponències i de la Declaració de Girona.

Al Col·legi de Metges de Tarragona el sorteig ha estat encapçalat pel secretari i el president, Dr. Frederic Mallol i Dr. Fernando Vizcarro, que han extret el número 41. En total, s’han seleccionat 61 delegats. En el cas del Col·legi de Metges de Barcelona, el sorteig l’ha realitzat el president de la corporació, Dr. Jaume Padrós, i el vicepresident, Dr. Jaume Sellarés. El número de tall ha estat el 3 i el nombre de col·legiats seleccionats 613. Pel que fa al Col·legi Oficial de Metges de Girona, el número de tall ha sigut el 42 i s’han escollit 52 delegats. La secretària del COMG, la Dra. Carme Busquets, ha presidit el sorteig.

En darrer lloc, al Col·legi Oficial de Metges de Lleida, el president, Dr. Ramon Mur, la secretària, Dra. Maria Irigoyen, i el vicesecretari, Dr. Carlos Querol, han extret el número 4. Participaran en el Congrés 36 metges en representació de tota la col·legiació lleidatana.

Taula de resultats

El llistat de delegats que hagin acceptat la seva participació es farà públic d’aquí a unes setmanes. Recordeu que, tot i no haver estat escollits delegats, podeu participar activament en el Congrés fent els vostres comentaris i aportacions a les ponències, que estaran disponibles al web a partir del dia 31 de maig. Us animem a participar: entre tots construirem la professió que volem!