El Dr. Fernando Vizcarro, com a màxim representant del Col·legi de Metges, va assistir a l’entrega de premis i al posterior sopar benèfic.

La tretzena edició dels Premis Gaudí Gresol celebrats en la localitat de Reus va congregar al voltant de 400 persones per presenciar l’entrega d’uns guardons que destaquen la notorietat i l’excel·lència.

La periodista Danae Boronat va ser la conductora d’un acte que, des de fa tretze anys, reconeix la tasca de persones, entitats i organismes del territori. Els premis s’organitzen en diverses disciplines; l’econòmica, la periodística, l’arquitectònica o la científica. És en aquest últim punt on els Premis Gaudí Gresol van voler destacar la figura de l’oftalmòleg Borja Corcóstegui.

 

 

Corcóstegui és el director mèdic i cofundador de l’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona. Metge cirurgià i oftalmòleg especialista en retina. Lidera el rànquing dels especialistes en oftalmologia amb més bona reputació d’Espanya, segons el primer Monitor de Reputació Sanitària (MRS). És pioner en la introducció i el desenvolupament de la vitrectomia a Europa i precursor en la unió de la investigació clínica i genètica de retina. És Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Ha rebut premis com PohlLecture (2005) o Protagonistas (2010).

 

 

El Dr. Fernando Vizcarro també va ser convidat a l’acte com a màxim responsable del Col·legi de Metges de Tarragona. El President, a més de presenciar l’entrega dels premis, va atendre el posterior sopar benèfic on va poder intercanviar impressions amb el Dr. Corcóstegui així com fotografiar-se amb el guardó que el basc va rebre per part de la Fundació Gresol.

 

 

En l’actualitat la Fundació Gresol, que agrupa uns 150 empresaris, s’ha consolidat com un espai d’intercanvi d’idees i una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. En l’actualitat la Fundació s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, l’empresarial, el polític i social així com el científic.