La samarreta manté un color similar al de la primera edició, però el disseny i logotip, han variat. A poc més d’una setmana, ja són gairebé 700 els inscrits a la Tarraco Health Race.   

Des del mateix punt on el pròxim 26 de novembre tindrà lloc la segona edició de la Tarraco Health Race, el conseller d’esports Berni Álvarez i el president del COMT, el Dr. Sergi Boada, han presentat la samarreta commemorativa de la segona edició de la THR.  

A 10 dies de l’esdeveniment, el nombre d’inscrits s’enfila fins a gairebé els 700, superant les xifres de corredors de l’any passat en les mateixes dates. Ara per ara, la caminada és la que compta amb un major nombre d’inscrits, però la novetat del circuit de 10k està generant gran expectativa i les inscripcions porten un bon ritme.

DestacadaPresentacio_samarretaTHR

En paraules del president del COMT, el Dr. Sergi Boada, es “reafirma el compromís de la ciutadania de Tarragona amb l’esport, la salut i la solidaritat. És imprescindible la pràctica esportiva i, com a metges, hem de ser els primers a prescriure esport com un fàrmac més per a combatre patologies”.

El conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha manifestat que des de Tarragona Esports “tornem al col·laborar en aquesta cursa, una autèntica jornada d’esport, salut i solidaritat“. Álvarez ha fet una crida a la ciutadania a participar en aquest esdeveniment esportiu que es consolida a la ciutat.

La Tarraco Health Race és una cursa solidària i la recaptació íntegra obtinguda es destina a una causa solidària. En aquesta segona edició tots els diners de les inscripcions es destinaran a la Fundació catalana d’ELA Miquel Valls, organització destinada a l’atenció de familiars i persones afectades per Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Sobre la samarreta de la THR23

La samarreta tècnica de la THR continua mantenint la mateixa tonalitat blavosa que en la primera edició, però amb un disseny nou on destaca una franja lateral a la part dreta amb pinzellades negres.

El característic logotip de la Tarraco Health Race inclou, ara, l’skyline de la ciutat a la paraula Tarraco i, a diferència de la primera edició, ara ocupa tota la part frontal de la samarreta, deixant la zona posterior per als organitzadors i patrocinadors de l’esdeveniment.

Les inscripcions i donacions es poden fer al portal web de la cursa www.tarracohealthrace.com