Presentació del llibre Enfermedades Tropicales Importadas. Una realidad de importancia creciente

La jornada especial que la FCOMCI organitza dijous que ve, 20 de gener de 2022 i que reunirà els responsables de cooperació dels diferents col·legis de metges d’Espanya i en la qual es presentaran dos llibres rellevants dins de l’àmbit de la cooperació internacional i la Medicina.

L’esdeveniment podrà seguir-se de manera presencial en la seu del Consell General de Col·legis Oficials de Metges (prèvia confirmació), o de manera telemàtica a través de zoom i del canal de YouTube del CGCOM.

Programa:

  • 11:00h: Presentació del llibre 10 anys de Cooperació i Col·legiació, un homenatge tant a la primera dècada de vida de la Fundació com al vincle històric entre els col·legis oficials de metges i la promoció de la salut als països empobrits.
  • 11:30h: Presentació del llibre Malalties Tropicals Importades: una realitat d’importància creixent, un manual per al metge voluntari sense precedents, escrit pel Dr. Guillermo Vázquez Mata al costat de les doctores Laia Vázquez i Cristina Vázquez.

Posteriorment, de 12:00h a 14:00h tindrà lloc una trobada nacional de responsables de cooperació, també en format híbrid.

 *Per a assistir de manera presencial a l’esdeveniment han d’enviar la confirmació d’assistència a fundacion@fcomci.com