2020 ha estat un any molt difícil per a tothom. La Covid-19 ho ha canviat tot i, malauradament, aquestes festes no seran com fins ara les hem viscut. Haurem de ser responsables, solidaris i gaudir del nadal d’una forma “diferent” però sense renunciar a d’una de les èpoques més màgiques de l’any.

Des del COMT volem aprofitar per a felicitar-vos el Nadal amb les il·lustracions guanyadores del XIV Concurs de Dibuix de Nadal que cada any organitzem. N’hem rebut moltíssimes i de molt originals, ens agradaria poder-vos-les ensenyar totes però no tenim prou espai!

Enguany, les guanyadores del XIV Concurs de Dibuix de Nadal han estat la Júlia Novellas, de 13 anys i la Mariona Sabaté, de 8. Elles han tingut molt en compte a la COVID en les seves il·lustracions. Com podeu veure, la mascareta, el gel o, fins i tot, la vacuna formen part de les seves composicions. Si voleu conèixer què les ha inspirat a dibuixar aquestes felicitacions de Nadal, no us perdeu la petita entrevista que hem preparat.

 

“He dibuixat uns reis mags que representa que són com metges perquè els metges sou com una mica mags” Júlia Novellas, 13 anys

“He dibuixat un àngel amb mascareta…perquè m’he inspirat en l’època que estàvem confinats” Mariona Sabaté, 8 anys

 

Fes clic aquí per a descarregar-te la felicitació de Nadal.

 

Molt bones festes i un feliç any 2021!