Benvolgudes i benvolguts,

Un any més ja tenim aquí el Nadal i en aquestes dates tan assenyalades, m’agradaria adreçar-me a tots vosaltres per desitjar-vos que les visqueu amb els qui més estimeu, la família i els amics. Des del Col·legi us volem animar al fet que gaudiu d’aquest moment de joia i que l’any que acaba hagi estat profitós per tothom.

Tot just quan queden pocs dies per tancar aquest 2019 crec que és un bon moment per a fer balanç. La vostra opinió és i ha estat molt important per a nosaltres. Enguany hem volgut saber quina és la vostra opinió sobre el Col·legi i l’enquesta de satisfacció col·legial ens ha donat molta informació. Estem satisfets amb els resultats i també hem pres nota del que cal millorar. Paral·lelament també hem volgut conèixer quin és el vostre parer sobre un tema d’actualitat com és l’eutanàsia i el suïcidi mèdicament assistit. Així que tan sols puc agrair-vos la participació i la implicació en aquests sondejos.

2019 ha estat un any molt especial i farcit d’activitats. Hem celebrat el 120è aniversari del Col·legi amb un seguit d’actes col·legials a les tres seus i hem pogut clausurar aquesta efemèride amb la presentació de l’estàtua d’Antonius Musa. Hem celebrat una emotiva Diada Col·legial i hem tingut un bon nombre d’actes dins i fora del Col·legi que, sense cap mena de dubte, mostren el bon estat de salut de la Institució.

2020 es presenta molt interessant. Serà un any d’eleccions al COMT i n’estic segur que, qui encapçali la nova Junta de Govern, seguirà treballant en projectes ja existents i de nous que estan per venir. Un dels més importants, i que estarà en marxa en les pròximes setmanes, és l’APP mòbil del Col·legi. Aquesta aplicació informàtica us permetrà realitzar, des dels vostres dispositius mòbils, tràmits o consultar dubtes en qualsevol lloc i moment de forma immediata. Com sempre, us animo al fet que us apropeu al Col·legi i ens transmeteu els vostres dubtes, inquietuds o malestar perquè vosaltres sou la nostra raó de ser.

Que la màgia i la il·lusió d’aquests dies que omple el cor dels més menuts, ens contagiï en les nostres celebracions i que 2020 vingui carregat d’amor i esperança. Bon Nadal i feliç Any Nou. També vull aprofitar l’avinentesa per convidar-vos a la festa infantil que celebrarem el pròxim 23 de desembre a les 11:00 del matí, on també rebrem la visita d’un Patge Reial.

 

 

 

Dr. Fernando Vizcarro Bosch
Tarragona, desembre 2019