Des del COMT ens agradaria que els més menuts de casa tornessin a ser els grans protagonistes de la felicitació de Nadal del COMT!

Per aquest motiu, hem pensat que, què millor que fer una festa de Nadal al COMT on les nenes i nens (de 5 a 13 anys) puguin dibuixar la postal que servirà per a felicitar el Nadal a tota la col·legiació? Doncs així ho farem!  Tots els qui participin tindran regal assegurat i els guanyadors de la postal de Nadal 2022 obtindran un premi especial.

En aquesta trobada els més petits ens mostraran tota la seva creativitat dibuixant la millor postal de Nadal. La festa serà el dilluns dia 19 de desembre al COMT (Via de l’Imperi Romà 11bis, Tarragona) a les 18 hores, a la sala Dr. Santiago Mallafré.

A més, comptarem amb un taller de pinta cares de fantasia i la visita molt especial d’una elfa del Pare Noel provinent de l’Àrtic.

Com ho farem?

Doncs el dia 19 de desembre a les 18.00 hores us veiem a la Sala Dr. Santiago Mallafré i, els més petits, hauran de venir acompanyats d’algun familiar i ben carregats d’energia per a dibuixar la millor postal nadalenca que contingui alhora temàtica relacionada amb la medicina. Tots els artistes que s’apropin tenen premi assegurat i, el dibuix guanyador obtindrà un regal ben especial!! “

Categories:

  • Mini de 5 a 07 anys
  • Infantil de 8 a 10 anys
  • Júnior d’11 a 13 anys

Criteris de selecció: – NOVETAT!

Seran els propis participants qui escolliran el dibuix guanyador. Com? Mitjançant votació!

S’escollirà un dibuix de cada categoria i després, es deixarà que els participants votin el que més els agradi. La votació es farà mitjançant una urna on dipositaran el seu vot (el vot serà una petita cartolina amb el número 1, 2 o 3 de diferents colors, per diferenciar també les categories).

No cal que preneu res de casa, el COMT tindrà tot el material necessari a la vostra disposició, això sí, feu els deures abans i penseu quin dibuix voldreu fer, perquè de ben segur trobareu grans artistes!

Si esteu interessats en assistir a la festa de Nadal del COMT, tan sols cal que us inscriviu aquí

Us hi esperem!