Des del COMT ens agradaria que els més menuts de casa fossin els grans protagonistes de la felicitació de Nadal del COMT d’enguany! 

Per aquest motiu, hem pensat que, què millor que fer una festa de Nadal al COMT on les nenes i nens puguin dibuixar la postal que servirà per a felicitar el Nadal a tota la col·legiació. 

Tots els qui participin tindran premio assegurat i un premi especial per als guanyadors. 

Inscripció a l’acte

Així que hem pensat a fer una trobada on els més petits ens mostraran tota la seva creativitat dibuixant la millor postal de Nadal. La festa serà el divendres dia 10 de desembre al COMT (Via de l’Imperi 11bis, Tarragona) a les 18 hores, a la sala d’actes. 

Inscripció a l’acte

Com ho farem?

Doncs el dia 10 de desembre a les 18.00 us veiem al COMT i els més petits hauran de venir acompanyats d’algun familiar i ben carregats d’energia per a dibuixar la millor postal perquè, atenció! Tots els artistes que s’apropin tenen premi assegurat i, el dibuix guanyador obtindrà un regal ben especial!!

No cal que preneu res de casa, el COMT tindrà tot el material necessari a la vostra disposició, això sí, feu els deures abans i penseu quin dibuix voldreu fer, perquè de ben segur trobareu grans artistes!

Si esteu interessats en assistir a la festa de Nadal del COMT, tan sols cal que us inscriviu en aquest ENLLAÇ.

Us hi esperem!