La posada en marxa de la Secció d’exercici lliure del COMT ve acompanyada d’una sèrie d’acords amb diverses empreses que permetran gaudir de descomptes i d’acords que et facilitaran la teva feina.

Fes un cop d’ull als avantatges que tens a la teva disposició!!


Forma part de Doctoralia al millor preu gràcies al COMT

El Col·legi de Metges de Tarragona i el market place Doctoralia han tancat un acord  que permet treballar en l’impuls de la visibilitat i la formació digital dels professionals mèdics.  A través d’aquesta aliança, Doctoralia, que compta actualment en la seva plataforma amb 130,000 professionals mèdics a Espanya de més de 50 especialitats diferents, incorporarà a aquells membres del COMT que ho desitgin a la seva plataforma

A més, beneficiarà a tots els membres del COMT amb un 10% de descompte en la seva filiació Premium, que inclou solucions que ajuden els especialistes a millorar la seva reputació, gestionar els seus serveis, i reduir el absentisme.

Així mateix, el COMT integrarà un directori personalitzat de professionals sanitaris de Doctoralia dins de la seva pàgina web. D’aquesta manera, els usuaris que visitin el portal del Col·legi de Metges de Tarragona tindran accés a un directori d’experts del col·legi que disposin d’un perfil registrat a Doctoralia. Gràcies a això, els pacients podran beneficiar-se d’altres serveis com la reserva de cita en línia, l’enviament de missatges a l’especialista, o la consulta d’opinions d’altres pacients.


Amb el COMT, la teva assegurança al millor preu

Com a membre de la secció d’Exercici Lliure, volem recordar-te la importància de verificar que les cobertures contractades a les teves assegurances estiguin adaptades a les teves necessitats actuals.

Revisar les assegurances és important, ja que amb el pas del temps les circumstàncies canvien i et poden afectar en l’àmbit econòmic, amb sobrecostos derivats d’una duplicitat de cobertures, i reduir el teu grau de protecció, per exposició a nous riscos o perquè les cobertures que tens contractades estan obsoletes o són insuficients.

Per tal d’evitar aquestes situacions, el COMT a través de Medicorasse, ofereix als col·legiats una revisió gratuïta d’assegurances en la que un assessor personal realitzarà un informe detallat sobre el teu grau de protecció actual i et facilitarà una proposta optimitzada de les solucions asseguradores adaptades a les teves necessitats.

Sol·licita-la sense compromís!


El Col·legi posa a la teva disposició els millors productes financers

Med1 compta amb una oficina a la seu del Col·legi on el seu equip de professionals ofereix una àmplia gamma de productes i serveis bancaris i financers adaptats a les necessitats específiques dels col·legiats i amb unes condicions exclusives i atenció personalitzada, gràcies a la condició d’agent bancari que manté amb el BBVA.

Els productes i serveis més destacats són:

Productes i serveis de gestió bancària: 

 • Compte Med1 negocis. Un compte amb condicions exclusives per als col·legiats del COMT
  • Sense comissions de manteniment.
  • Transferències gratuïtes fins a 50.000 euros per transferència a la zona euro, excepte Mònaco, San Marino i Suïssa.
  • Ingrés, cobrament i emissió de xecs nacionals sense cost.
  • Sense necessitat de domiciliar la nòmina.
  • Targetes de dèbit i crèdit gratuïtes.
 • TPV. Ofereix la possibilitat de finançar automàticament les vendes als pacients que siguin clients d’aquesta entitat. Hi ha dues tipologies de contractació: tarifa plana o una taxa de descompte per operació.

Productes de finançament a llarg i curt termini.

 • Préstecs o pòlissa de crèdit. És la solució per impulsar el teu negoci. Existeixen diferents opcions de préstec amb condicions avantatjoses perquè triïs la que s’adapta a les teves necessitats.
 • Renting. El rènting és un producte financer que et permet gaudir d’un equipament (vehicles, immobles, material informàtic, etc.) sense haver d’augmentar el teu nivell d’endeutament, ja que només has de fer front a còmodes quotes mensuals.
 • Leasing. La fórmula de finançament per adquirir bens mobles o immobles en còmodes quotes i poder fer créixer el teu negoci. I al finalitzar el termini del contracte podràs decidir si adquirir el bé en propietat o no.
 • Click & Pay. És una línia de crèdit sense interessos que permet disposar de crèdit per a pagaments habituals del negoci: impostos, proveïdors, seguretat social i nòmines.
 • Factoring i Confirming: la solució per al teu circulant. Permet avançar el cobrament de factures i finançar el seu pagament.

Fins a 1 de juny alguns d’aquest productes es poden tramitar mitjançant la garantia d’ICO, sempre i quan compleixin els requisits establerts.

En cas d’estar interessat en els serveis de Med1, sol·licita més informació sense compromís.

Med1 Serveis Financers és un marca registrada que identifica a Medone Serveis S.L.U., amb NIF B-61.910.865, RM de Barcelona, tom 31.642, foli 5, full B-196.873, inscripció 7a i domiciliada a 08017-Barcelona, Passeig de la Bonanova, 47. Medone Serveis, S.L.U. posa aquests productes al teu abast en la seva condició d’agent bancari de  BBVA.


Assessorament gratuït pels membres de la Secció Col·legial

Unipromel és l’associació espanyola de metges d’exercici lliure, els objectius del qual s’estableixen en la representació i defensa dels interessos professionals, econòmics i de protecció social dels seus associats. En l’actualitat compta amb gairebé 2000 metges associats i altres 3000 que formen part de diverses associacions amb les quals s’han arribat a acords com a col·laboradors.

Unipromel defensa la medicina d’exercici lliure enfront de la posició d’abús dominant dels actors econòmics, no mèdics, que operen en el sector de la Sanitat Privada.

El COMT ha arribat a un acord de col·laboració pel qual Unipromel prestarà tasques d’assessorament en la defensa dels interessos dels metges col·legiats al COMT que exerceixen la medicina en l’àmbit lliure o privat.