El pròxim 28 de juliol, a les 20:30 hores, la San Miguel Tarraco Arena ofereix l’Òpera Tosca i pel fet de ser col·legiat al COMT, gaudiràs d’un descompte del 10% en l’entrada.

La San Miguel Tarraco Arena ofereix al Col·legi de Metges de Tarragona un 10% de descompte per la compra les entrades de l’Òpera Tosca aplicant el codi METGESTGN (amb un límit de dues per transacció) que tindrà lloc el proper 28 de juliol a les 20:30h.

ÒPERA TOSCA, La Gran Nit de l’Òpera a Tarragona

L’argument d’Òpera Tosca s’articula a partir de les vicissituds diversos personatges, com la fugida d’Angelotti, excònsol de la República de Roma, el seu amic pintor, Mario Cavaradossi, que l’acull i li dona refugi, així com de la protagonista principal, la cantant Floria Tosca, de qui l’artista està enamorat.

Floria, que al principi es mostra despreocupada i frívola, va prenent un rol que creixerà a mesura que avança l’obra fins a convertir-se en la veritable heroïna de la història. D’altra banda, el baró Scarpia que és el sàdic i sinistre cap de la policia romana, vol seduir com sigui la cantant i no dubta de valdre’s de la seva posició per fer-ho, amenaçant-la d’ajusticiar el pintor si no cedeix a les seves pretensions. Floria, plena de ràbia, el mata amb un ganivet. Desesperada per l’acte que ha realitzat i creient, que el seu amant ha d’estar ajusticiat, s’enfila a una torre de la muralla i salta al buit.

L’Òpera Tosca és un melodrama tràgic ambientat en una atmosfera asfixiant de dubtes, malentesos, sospites i falsedats.

Les entrades es podran adquirir a través del web de la San Miguel Tarraco Arena o a través de la App.   

Per més informació:

C/ Mallorca n,18 — 43001 Tarragona

Tel: +34 977 21 19 85

info@tarracoarena.com