Promoció Abacus

Codi QR promoció Abacus

Des d’Abacus cooperativa volem donar-vos les gràcies per l’extraordinària tasca que heu realitzat des del vostre col·lectiu durant el període de confinament per la contenció del contagi de la COVID19 i el manteniment dels serveis bàsics en benefici de tota la comunitat. Heu esdevingut els nostres HEROIS i HEROÏNES.

I la nostra forma d’agrair-vos-ho és oferint a tots els membres del vostre col·lectiu un 15% de descompte addicional en totes les compres de material de papereria i manualitats que feu a les botigues Abacus o a abacus.coop per a la tornada a l’escola.

Podeu accedir a la promoció a través del formulari que trobareu aquí. Un cop la persona l’envii, rebrà un codi que li permetrà accedir i fer ús d’aquest avantatge. A més, aquest descompte és addicional als avantatges que la persona pugui tenir com a sòcia d’Abacus cooperativa.

*Promoció vàlida fins al 16 d’agost de 2020 i exclusiu per a persones que acreditin formar part d’un dels col·lectius professionals que s’indica en el formulari.