Grup Oliva Motor, com a partner oficial de mobilitat en exclusiva del COMT, ofereix un Servei Premium i unes condicions especials a tots els col·legiats que adquireixin un vehicle.

El conveni assolit des del COMT permet a la col·legiació gaudir d’unes condicions exclusives amb el Grup Oliva; un grup amb una sèrie de concessionaris referent a la província de Tarragona i que compta amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’automoció.

Actualment, el Grup distribueix en exclusiva a la província de Tarragona les marques Peugeot, Citroën, Opel, Honda i MG, i també les marques BMW, Mini i BMW Motorrad.

Moment de la signatura de l’acord amb Grup Oliva Motor.
A l’esquerra, el Dr. Sergi Boada, president del COMT i a la dreta, el senyor Carlos Fontanta, CEO del Grup Oliva Motor.

En què consisteix l’acord amb Grup Oliva Motor?

Trimestralment, i com a col·legiat al COMT, tindràs accés a les millors ofertes en exclusiva en totes les marques de Grup Oliva Motor per a la compra de vehicles finançats o de renting.

Obtindràs un 25% de descompte en les despeses de matriculació o descompte equivalent en la compra d’accessoris per al vehicle.

Avantatges exclusius Grup Oliva Motor

Servei Premium tant en venda com postvenda:

  • Venedors Exclusius i tracte preferencial en tots els concessionaris
    • Peugeot, Citroën, Opel, Honda i MG:

Albert Palau · Tel. 618 953 518 · apalau@joaquinoliva.com

  • BMW, MINI i BMW Motorrad:

Victoria Gómez · Tel. 689 432 105 · vgomez@olivamotor.com

  • Recepcionista Exclusiu als tallers:
    • Peugeot, Citroën, Opel, Honda i MG:

Daniel Garcia · Tel. 682 479 652 · dgarcia@tarrauto.redcitroen.com

  • BMW, MINI i BMW Motorrad:

Jordi Gonzalez · Tel. 639 064 308 · jgfraile@olivamotor.com

Vehicle de substitució gratuït als tallers.

Sobre el Grup Oliva Motor

Grup Oliva motor és el grup de concessionaris referent a la província de Tarragona i compta amb més de 50 anys d’experiència en el sector de l’automoció.

En l’actualitat, el Grup distribueix en exclusiva a la província de Tarragona les marques Peugeot, Citroën, Opel, Honda i MG, i també les marques BMW, Mini i BMW Motorrad a la província de Tarragona i Girona. Disposa d’un gran equip humà de més de 350 professional­s que treballen per oferir la millor experiència client amb una gran ventall de serveis com són la venda i lloguer de vehicles per particulars i professionals, servei de taller i venda de recanvis oficials, serveis de finançament i venda d’assegurances.