Des del COMT us recordem que hi ha un determinat número de targetes de prescripció mèdica que deixaran de funcionar aquest 01 de gener de 2023. Si la teva targeta és una de les afectades, des de la Institució ens hem posat en contacte amb tu per a comunicar-t’ho.

Si tens dubtes sobre si la teva targeta es veu afectada, contacta’ns.

Des del Col·legi de Metges s’han posat en marxa diverses accions comunicatives per a informar als col·legiats afectats que es puguin trobar en aquesta situació i es detallen tot seguit:

  • Des del departament d’Atenció Col·legial s’ha enviat dos correus als col·legiats que es troben en aquesta situació. Alhora, s’han realitzat trucades a metgesses i metges per posar-los en sobre avís.
  • Des del Departament de Comunicació, s’han enviat dos correus segmentat als col·legiats afectats on s’informava d’aquesta situació i, paral·lelament, es comunicava l’acció d’entrega de noves targetes en un centre hospitalari de la província el passat 16 de desembre.
  • El 16 de desembre, a l’Hospital Sant Joan de Reus, personal d’Atenció Col·legial COMT van fer entrega de les noves targetes. Aquesta acció venia motivada pel fet que, actualment, la Delegació del COMT a Reus està tancada per reformes.

Si la teva targeta és una de les afectades, et recordem que pots passar a recollir la nova per la Seu del Col·legi de Metges de Tarragona

El nostre horari és de dilluns, dimarts, dijous i divendres de 8:00 a 15:00 hores i dimecres de 8:00 a 19:00 hores.

Si tens dubtes sobre si la teva targeta es veu afectada, no dubtis en contactar-nos!