El passat 7 de febrer es va celebrar l’acte d’inauguració d’Ability Salut a Tarragona; un centre mèdic de referència, on s’ofereixen totes aquelles especialitats mèdiques més demandades en un entorn agradable i amb una atenció personalitzada, amb un equip de professionals altament qualificats que comparteixen el compromís de prestar la millor atenció als seus pacients.

El passat 7 de febrer es va celebrar l’acte d’inauguració de el nou centre mèdic d’Ability Salut a Tarragona. Ability Salut està ubicat al carrer Macià Mallol i Bosch, 6, una zona tranquil·la propera al centre, ben connectada amb el transport públic de la ciutat i de fàcil accés amb transport privat a més de disposar de diverses opcions d’estacionament.

L’acte inaugural va tenir lloc de 18 a 20 hores en un ambient distès i amè, on hi van acudir els magnífics professionals del centre, representants públics, familiars, amics, veïns i persones que van mostrar el seu interès i alegria per l’obertura d’un centre mèdic amb característiques i serveis tan competitius i innovadors. Tots ells van fer d’aquesta data un dia especial que marca el principi d’un llarg camí a el servei i cura de la salut de les persones.

Ability Salut està completament reformat i condicionat per poder prestar el millor servei assegurant la qualitat i la comoditat del pacient que els visiti. El centre selecciona un equip de professionals punters en els seus respectius camps que ofereixen les especialitats més demandades, com el Dr. Joan Anglès de medicina general, el doctor Yuan encarregat de l’espectacular unitat de medicina tradicional xinesa, els fisioterapeutes Guruzne Urquidi, Alejandro Tirado, Andreu Schillaci, Núria Casanovas i Aleix Conca que ofereix readaptació esportiva, que compta amb grans sales i les màquines més modernes de mercat, Maria Laura de l’especialitat de psicologia, Judith Navarro que s’encarrega de la de podologia, així com molts altres professionals sanitaris que si bé no van poder assistir a l’esdeveniment, presten els seus més qualificats serveis en especialitats com odontologia, traumatologia, nutrició i dietètica, ginecologia, entre d’altres especialitats que es poden trobar al web corporatiu www.abilitysalud.es. Tots ells gestionats per l’equip de recepcionistes, Mar Fernández i Gemma Masgoret i amb la coordinació de centre per Àngels Curto.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del Dr. Fernando Vizcarro, president de Col·legi de Metges de Tarragona i l’atenció cordial rebuda per part de l’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona.