La Marató de TV3, es farà el 18 de desembre i estarà dedicada a la SALUT CARDIOVASCULAR

La Marató desplegarà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca i, dins de la promoció social prèvia a la Marató, a l’octubre comença la campanya de difusió amb les sessions divulgatives als Centres Educatius  i Cívics de tot Catalunya. Una intensa campanya de divulgació i sensibilització que arriba a més de 200.000 joves, un col·lectiu format per més de 400 professionals de la salut és l’encarregat de fer la divulgació impartint al voltant de 5.500 sessions en cada nova edició.

Coordinades per la Fundació La Marató de TV3 i amb el suport dels equipaments del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, les sessions divulgatives les impartiran professionals de la salut amb el suport de material gràfic i de la projecció d’un vídeo didàctic, que ha estat contrastat i avaluat pel grup d’experts que ens ha assessorat. L’objectiu d’aquesta acció és donar a conèixer el tema que es tractarà a La Marató i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Les sessions tenen una durada d’1 hora, aproximadament. El material per portar-la a terme consta de vídeo i presentació en Power Point, que es facilita des de la Fundació, per tal que totes les xerrades vagin en el mateix sentit.  Les sessions són presencials.

Aquestes sessions divulgatives estan adreçades als alumnes de 12 a 18 anys de secundària, Batxillerat , Cicles Formatius i al públic en general, i van acompanyades de material gràfic i suport audiovisual: vídeos divulgatius didàctics sobre la malaltia i La Marató, amb el testimoni de metges.

El període de conferències és del 17 d’octubre fins al 18 de desembre. Els centres educatius i cívics de tot el territori trien lliurament el dia i l’hora de les xerrades, que són gratuïtes per als centres.

Els divulgadors cobren aquestes sessions  amb una remuneració de 40 euros per xerrada més quilometratge (si s’escau).

Dins d’aquesta campanya, s’organitza el Concurs Pinta La Marató, en el que hi poden participar els alumnes dels centres educatius que hagin rebut xerrades.

Si vols inscriure’t com a divulgadors/a i formar part de la campanya de difusió i sensibilització que organitza la Fundació La Marató de TV3, en el camp “Com ens has conegut”, poseu: COMT.