L’acte d’entrega dels Premis COMT Antonius Musa tindran lloc el pròxim 01 de desembre, a les 19.00 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de lletres de la Universitat Rovira i Virgili.

L’espai de memòria, després de rebre un gran nombre de candidatures, va seleccionar els guardonats, que van ser ratificats per la Junta de Govern. A continuació es detallen els premis i els premiats en aquesta primera edició dels Premis COMT Antonius Musa.

Distinció Sants Cosme i Damià

  • Màxima distinció prevista per a metges col·legiats del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.

Dra. Teresa Auguet Quintillà

Distinció Col·legiat d’Honor

  • Per a persones que no pertanyen a professions de l’àmbit sanitari o relacionades amb aquest món, s’hagin significat per una trajectòria professional a favor dels interessos de la salut de la comunitat.

Mossén Xavier Fort Subirats

Distinció Entitat col·legiada d’Honor

  • Altíssima distinció prevista per a Organismes i Persones Jurídiques. L’entitat o persona jurídica ha d’haver realitzat contribucions significatives en la promoció de la salut i el benestar de la comunitat.

Centre Diagnòstic per la Imatge Tarragona

Distinció Col·legiat de l’any

  • Altíssima distinció prevista per a premiar l’excel·lència en tota una trajectòria professional de metges de Tarragona, Reus i Terres de l’Ebre. S’atorgaran 3 distincions, una pel seu col·legial

Tarragona – Dr. Tomàs Sempere Durà

Reus – Dra. Rosa Solà Alberich

Tortosa – Dra. Teresa Compte Jové

Distinció Equip assistencial multidisciplinari de l’any

  • Altíssima distinció prevista per a equips assistencials multidisciplinaris. L’equip ha d’haver realitzat contribucions significatives en la promoció de la salut i el benestar de la comunitat.

Unitat d’ICTUS Hospital universitari Joan XXIII

L’acte d’entrega dels Premis COMT Antonius Musa tindran lloc el pròxim 01 de desembre, a les 19.00 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de lletres de la Universitat Rovira i Virgili.