Una quinzena de petits artistes es van donar cita a la sala d’actes del COMT per a dibuixar la que és la postal de Nadal del COMT de 2021. El jurat ho va tenir molt complicat per escollir el dibuix guanyador perquè el nivell dels participants va ser altíssim!

Feia anys que no es veia una participació tan alta en el concurs de postal de Nadal del COMT! Una quinzena de nens i nenes, amb els respectius pares i mares, es van donar cita en la reformada sala d’actes de la Institució per a crear la que seria la postal que faria servir el Col·legi de Metges per felicitar el Nadal.

Els concursants tenien un objectiu ben clar: fer una postal de Nadal ben bonica! Així que sota aquesta premisa, i quan es va donar el toc de sortida, els petits artistes es van afanyar a escollir els materials que farien servir per a la il·lustració. Mentre alguns, primer esbossaven amb llapis el seu disseny, d’altres més agosarats, ja tenien clar què volien fer, així que anaven fent via amb els llapis de colors definint els elements que componien la postal.

Llapis, aquarel·les i, per sobre de tot, molt color… Qualsevol material era vàlid durant el procés creatiu i, durant els prop de 40 minuts que van treballar de valent, la creativitat va ser la tònica dominant en la sala. El tió, l’estrella d’Orient, el Pare Noel, arbres ben farcits de decoració i, fins i tot, algun que altre pokémon, van ser les figures més dibuixades. 

Flocs de neu, cases amb llar de foc i mitjons o molt molts regals, també van ser d’altres elements que anaven dissenyant tot buscant la postal perfecta de Nadal. Una feina que exigia molta concentració perquè ser la postal del COMT era un gran repte!

El temps de dibuixar va arribar a la seva fi i un per un, els grans artistes  van anar entregant les seves creacions al jurat. Per recuperar forces després de tanta creativitat, es va organitzar un petit pica-pica on petits i grans van poder recuperar energies.

I mentre uns recuperaven forces, arribava un dels moments més difícils de tot el dia: triar el dibuix guanyador. Per a garantir l’anonimat dels dissenys, cada familiar va rebre un número que havien d’enganxar a l’anvers del dibuix. Arribava, doncs, el moment de decidir. El president del COMT, el Dr. Sergi Boada, acompanyat per la patrona de la Fundació Antonius Musa, la Dra. Tani Francesch van ‘patir’ de valent. Decidir quina la postal era guanyadora no era gens fàcil, perquè el nivell dels artistes era molt elevat. Malgrat que tots es mereixien guanyar, finalment, el dibuix de Lucas Posada Alquézar, de 7 anys, va ser el guanyador!

Per agrair la participació de totes les nenes i nens al concurs, el COMT va tenir un obsequi amb ells i el guanyador, va obtenir dues entrades per al parc d’atraccions Port Aventura! 

Atesa a la situació sanitària del moment, i gràcies a la gran capacitat de la sala, es va poder mantenir la distància de seguretat prudencial entre els diferents nens i nenes participants sense cap mena de problema.