40 Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre
Data límit presentació treballs 2 de febrer del 2024

Per tal de fomentar la investigació en les Ciències de la Salut, l’Acadèmia  Terres de l’Ebre, premiarà el millor treball inèdit sobre qualsevol aspecte de les Ciències de la Salut que es presenti a les  Jornades Mèdiques de les Terres de l’Ebre.

Dotació:  2.000 euros donats per la Fundació de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears. El premi es pot declarar desert; llavors, l’import no s’acumularà per a edicions successives.

Es poden donar accèssits, que no es premiaran econòmicament en primera instància. En cas que el treball es publiqui, sense cap modificació posterior, abans de les jornades següents, en una revista indexada, es premiarà amb 500€, donats per la Filial de Tortosa i Terres de l’Ebre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Seu de la Jornada: Campus Terres de l’Ebre URV, Avinguda Remolins, 13-15. Tortosa, Tarragona

Premis

El Comitè científic atorgarà els següents premis

  • Premi al milllor projecte d’investigació en Ciències de la Salut en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, guardonat amb 2.000 €
  • Premi a la millor comunicació oral, guardonat amb 300 €
  • Premi al millor pòster, guardonat amb 300 €
  • Premi al millor treball de recerca de Batxillerat o de Cicles formatius de Grau superior en l’àmbit de la salut, guardonat amb 300 € per a l’alumne i 300 € per al centre educatiu