L’acte, que tindrà lloc al COMT el pròxim dia 10 de març a les 12:00 hores, comptarà amb la presència del cos de Mossos d’Esquadra i del fiscal de la Fiscalia Provincial de Tarragona

Amb motiu del dia Europeu contra les agressions a metges i professionals sanitaris (que té lloc el 12 de març), el COMT ha organitzat una jornada per a donar a conèixer les dades de metges i metgesses que han sigut agredits durant l’any 2022 a la província de Tarragona el divendres 10 de març.

El secretari de la Institució, el doctor Manuel Carasol, serà l’encarregat de presentar les xifres d’agressions produïdes durant l’any passat així com analitzar-ne la tipologia. Després, el caporal de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció al Ciutadà del cos de Mossos d’Esquadra, el Jordi Pedret Guzmán, impartirà la conferència “Com minimitzar el risc d’agressions. Canals de denúncia”.

Tot seguit, el fiscal de la Fiscalia Provincial de Tarragona, el senyor Carlos Domínguez, impartirà la xerrada “Persecució dels delictes derivats d’una agressió. Tipus de delictes” i finalment, l’equip jurídic del COMT parlarà sobre els recursos i l’assessorament al metge agredit.

Podreu seguir la jornada en directe pel canal de youtube del COMT.