• L’obra guanyadora serà publicada per l’editorial Almuzara i l’autor o autora rebrà 7.000 euros

La Fundació per a la Protecció Social de l’Organització Mèdica Col·legial (FPSOMC), entitat que representa l’acció solidària de tot el col·lectiu mèdic a nivell estatal, i l’editorial Almuzara convoquen el ‘V Premi de Novel·la Albert Jovell de la Fundació per a la Protecció Social de l’OMC ‘, el termini de presentació s’estén des d’avui, 10 de juny, fins al proper 20 de juliol.
Fruit de l’interès mutu de les dues entitats per estimular la creació literària, el certamen atorgarà 7.000 euros bruts a l’autor o autora l’obra sigui seleccionada. A més, aquesta serà publicada per Almuzara.
Els requisits per participar en aquesta cinquena convocatòria del premi són: presentar una novel·la original i inèdita, escrita en llengua espanyola i que no hagi estat guardonada en cap altre certamen ni hagi estat publicada anteriorment o tingui compromesos els seus drets en el moment de la decisió. Hi poden participar tots els aficionats a la literatura, amb independència de la seva condició de metge o no, i està oberta a autors de qualsevol nacionalitat. El tema és de lliure elecció i es presentarà una sola obra per autor.
Un jurat integrat per personalitats de l’àmbit cultural fallarà de manera inapel·lable un Premi únic i indivisible. El text guanyador es donarà a conèixer al novembre de 2019, en un acte públic organitzat per la Fundació per a la Protecció Social de l’OMC.
Tota la informació en relació a les bases de la convocatòria i la documentació a presentar es troba disponible a la pàgina web de l’FPSOMC:

https://www.fpsomc.es/premios_albert_jovell

Sobre la Fundació per a la Protecció Social de l’OMC

La Fundació per a la Protecció Social de l’OMC (FPSOMC) és una entitat privada d’àmbit nacional, de caràcter social i sense ànim de lucre. El seu origen es remunta a 1917 amb la creació del Col·legi d’Orfes a iniciativa del Dr. Cortezo, llavors president de la Unió Mèdica, organització corporativa professional.
La FPSOMC representa l’acció solidària de tot el col·lectiu mèdic destinada a l’ajuda dels professionals més necessitats. Té com a missió principal atendre i donar resposta, complementàriament al sistema públic, a les necessitats més immediates i bàsiques de naturalesa social i educativa dels membres de la professió mèdica i les seves famílies, a través de prestacions, programes i serveis que els permetin afrontar de manera integral els possibles riscos en matèria social.

 

CONTACTE DE PREMSA:

María Martín Cebrián: 600 505 797 / mmartinc@ilunion.com

Lucía Mateo Girón: 600 502 877 / lmateo@ilunion.com