S’ha convocat als col·lectius de vacunació al CAP Nou Tarraco de Tarragona, a la carpa habilitada a Cambrils i al punt de vacunació de l’Hospital Pius de Valls

El dimarts 9 de febrer es va començar a administrar a la Regió Sanitària Camp de Tarragona la vacuna d’AstraZeneca. Els punts de vacunació són el CAP Nou Tarraco de Tarragona, la carpa habilitada a Cambrils per a tal efecte i el punt de vacunació de l’Hospital Pius de Valls. Aquests punts formen part dels 37 que estan distribuïts arreu de Catalunya.

Aquesta vacuna està destinada a immunitzar personal essencial com treballadors de les oficines de farmàcia, psicòlegs clínics, fisioterapeutes, logopedes, nutricionistes, SAD i també els cossos de seguretat i emergències. A la Regió Sanitària Camp de Tarragona el cos de Mossos d’Esquadra es vacunaran a la comissaria de Camp Clar.

Les dosis assignades aquesta setmana a cada punt de vacunació són al CAP Nou Tarraco 900, al punt de vacunació del Pius Hospital de Valls 100 i a la carpa habilitada a Cambrils 800. A la comissaria dels Mossos d’Esquadra se n’administraran 200.

El personal essencial que es vacuna amb AstraZeneca es convoca mitjançant sms on se li indica el punt de vacunació i la franja horària en què pot vacunar-se.

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha afirmat que “aquesta és una nova vacuna que amplia les possibilitats en l’estratègia de vacunació a la nostra regió. Esperem que la disponibilitat de vacunes faci que ens encaminem cap a la immunitat col·lectiva. Vacunar-se és un acte individual però de responsabilitat col·lectiva ja que no només és per no patir la malaltia sinó també per evitar transmetre-la”.

 

Font: Servei Català de la Salut