– Pel fet de ser col·legiat, gaudeix d’un 15% de descompte per la compra de 2 entrades

– El 28 i 30 de juny, al teatre auditori Camp de Mart

El 28 i el 30 de juny de La Traviata aterra al teatre auditori Camp de Mart de la mà de l’Associació Amics del Teatre Líric de Tarragona. L’obra, que està dins el Festival Lirica-t i inagura el Festival d’Estiu del Camp de Mart comptarà amb més de 120 professionals implicats.

La Traviata (títol original en italià, en català L’esgarriada) és una obra dramatico-musical en tres actes composta el 1852 per Giuseppe Verdi sobre un llibret en italià de Francesco Maria Piave, basat en La dama de les camèlies d’Alexandre Dumas.

Violeta, una cortesana famosa a París, ho abandona tot per anar amb el seu amor Alfredo. Però la germana d’Alfredo no podrà casar-se si Alfredo viu amb Violeta. El senyor Germont, pare d’Alfredo, és l’encarregat de fer-ho saber a Violeta, que abandona Alfredo. Finalment, Violeta, malalta de tuberculosi, rep la visita d’Alfredo i del senyor Germont, que reconeix el seu error. Violeta mor entre els seus éssers estimats.

Gaudeix d’un important descompte per ser col·legiat al COMT

L’obra musical tindrà lloc els dies 28 i 30 de juny al Teatre auditori Camp de Mart i pel fet de ser col·legiat al COMT, tens descompte!

Gaudeix d’un 15% de descompte per la compra de dues entrades!