Destaquen els més de 2,3 milions de contactes (atencions), l’increment de l’activitat en l’Atenció Primària i la recuperació de l’activitat Hospitalària.

El director general de l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla, el doctor Joan Maria Adserà, ha presentat durant el tradicional esmorzar de Nadal amb periodistes de la ciutat de Tarragona, les dades sanitàries de l’entitat durant aquest 2022.

Les atencions als centres sanitaris i sociosanitaris de l’entitat han tingut un increment del 20% en relació al 2019 situant-se en més de 2,3 milions, una xifra molt positiva segons Adserà. En la mateixa línia, l’increment de l’Atenció Primària també ha estat notable, en especial les consultes telefòniques (increment del 89% en relació a 2019), les més de 172.00 urgències registrades o l’increment de les visites a domicili, passant de les 13.400 en el 2019 a les més de 17.000 enguany.

CONSULTA LES DADES AQUÍ

El director general, el Dr. Adserà, ha presentat aquestes xifres durant el tradicional esmorzar amb els principals mitjans de comunicació del territori. Durant la trobada, a més de presentar aquestes xifres, també ha parlat dels reptes pel proper any. En destaquen alguns com l’ampliació de l’Hospital del Vendrell, el nou tanatori de al Cementiri de Tarragona i la nova llar residència La Muntanyeta o assolir l’objectiu d’enfortir l’AP i millorar l’accessibilitat al sistema.

Consulta en aquest PDF les principals dades sanitàriers del 2022 de la Xarxa Santa Tecla.