Salamanca acollirà el 3 de juny de 2023 el XIV Campionat d’Espanya de Ciclisme per a Metges al qual els col·legiats que ho desitgin podran inscriure’s des de l’1 de març a través del web www.ciclismoparamedicos.es. En aquest espai es publicaran les novetats. 

Des del Col·legi de Metges de Salamanca i el Club Ciclista Promesal, entitats organitzadores, s’espera que aquest esdeveniment, de gran interès per als col·legiats aficionats a aquest esport, sigui de nou una trobada entre esport i Medicina i afavoreixi la relació i amistat entre metges i metgesses de diferents edats, procedències i especialitats mèdiques.

El campionat, sota el reglament de les federacions de Castella i Lleó de Ciclisme i Espanyola de Ciclisme, discorrerà per un recorregut d’uns 75 quilòmetres amb sortida i arribada a Salamanca capital. Tota la informació estarà disponible en la pàgina web de la prova, on ja figuren les primeres comunicacions. Per a qualsevol consulta referent al campionat es pot contactar a través de l’email ciclismo@comsalamanca.es