La reforma integral que s’ha dut a terme permet disposar d’un espai completament nou i funcional que millora l’atenció a la col·legiació. L’espai d’habitatge COMTLiving està creat per a pal·liar el problema d’habitatge dels metges al territori.

Col·legiats, autoritats polítiques i bona part dels membres de la Junta de Govern del COMT van assistir a la inauguració oficial de la reformada delegació del COMT a Reus. Un acte que es va dur a terme en l’immoble que la institució té a la ciutat des de fa més de 40 anys.

Mireia Garcia-Villarrubia, vicepresidenta del COMT va recordar la importància d’aquesta delegació, “que fa 123 anys que està activa”.  Per a la vicepresidenta, aquest espai està cridat a ser una “laboratori de projectes que millorin la salut de la nostra ciutadania”.

Fàtima Sabench, degana de la  Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, va tenir paraules d’agraïment cap a la Junta de Govern per aquesta iniciativa i va recordar la importància de la presència d’aquesta institució al territori. Idea que comparteix la presidenta de la Diputació de Tarragona. Noemí Llauradó va posar de manifest “la voluntat de capil·laritat i la proximitat amb la ciutadania” per part del COMT. Alhora,  va destacar que, amb iniciatives com la reforma i la creació del COMTliving, es potencia de forma substancial “la retenció del talent al territori”. El mateix concepte va manifestar l’alcaldessa de Reus, la senyora Sandra Guaita, que també va fer una crida per a treballar plegats i “crear sinergies entre l’ajuntament de la ciutat de Reus i el COMT”.

Finalment, pel president del COMT, el Dr. Sergi Boada, la reforma de l’espai “era més que necessària, ja que actualment la delegació presta servei a gairebé un miler de metges i metgesses del territori”. Durant el seu parlament, el president també va posar de manifest  la importància de l’associacionisme de la ciutat i la necessitat de “la creació d’aliances amb els principals actors polítics que potenciïn la Catalunya sud”.

La reforma integral escomesa ha servit per a dotar de modernitat i funcionalitat la delegació. Ara es disposa d’un taulell d’atenció a l’usuari a l’entrada, un despatx i una sala de reunions dotada amb la darrera tecnologia i amb capacitat per a una quinzena de persones.

L’espai COMTLiving

El gran espai de què disposa la delegació va permetre plantejar un canvi d’ús en la seva planta superior. Després d’un estudi de viabilitat i de mercat, es va decidir destinar aquest espai a habitatges.

Ubicat al centre de Reus, el COMTliving és un espai que consta de 5 habitacions individuals, una cuina totalment equipada i un menjador amb totes les comoditats necessàries.

La idea de crear aquest espai d’habitatge sorgeix davant la dificultat creixent de trobar allotjament al territori. Pensat idealment per a metges i metgesses del territori, COMTLiving disposa de 250 metres quadrats amb tota mena de serveis a un preu molt competitiu.

Destacada_InauguracioReus