L’acord permet gaudir d’un 15% de descompte sobre la “Tarifa Parador” en règim d’allotjament i esmorzar a les habitacions estàndard.

Segons l’acord, tant els professionals de la Medicina col·legiats a Espanya, així com els treballadors de l’Organització Mèdica Col·legial i dels Col·legis de Metges obtenen un preu reduït i exclusiu en els allotjaments de Paradores.

Els beneficiaris tenen dret a un descompte exclusiu del 15% sobre la “Tarifa Parador” en règim d’allotjament i esmorzar a les habitacions estàndard. La promoció té vigència durant tot l’any.

Destacada Acord Paradors Nacionals

A més, els familiars a càrrec del beneficiari també podran obtenir la bonificació sempre que vagin acompanyats pel propi beneficiari, que és qui ha de realitzar la reserva.  Les reserves, que estan subjectes a disponibilitat, s’efectuen a través de la web de Paradores, en la central de reserves de Paradores (Tel.: 91 374 25 00), per correu electrònic: reservas@parador.es, o directament en cada Parador.

Per a realitzar la reserva el beneficiari ha d’indicar el codi promocional CP24CGCM i identificar-se com a col·legiat o empleat de l’OMC o d’un Col·legi de Metges.