Mutual Mèdica s’ha posat en el lloc d’un metge i després li ha preguntat: Encara amb exàmens en la Facultat de Medicina? T’estàs preparant l’examen MIR? Ets resident i t’agrada posar a prova els teus coneixements? Fa anys que exerceixes la medicina i t’agradaria repassar i actualitzar coneixements d’una manera entretinguda i amena?

Així ha nascut MIRIAL, fruit del compromís de Mutual Mèdica amb la formació mèdica, amb el metge jove, amb la innovació al servei de la medicina…

En definitiva, compromís centrat en el col•lectiu mèdic en general. MIRIAL és un joc que té format d’aplicació de mòbil, tant per IPHONE com per Android, que simula un tauler i que el seu objectiu és contestar correctament el major nombre de preguntes, totes elles basades en l’examen MIR per especialitats.

A més, permet una competició entre els usuaris registrats i sempre ha de jugar-se entre dos. A mesura que l’usuari va jugant partides, obté una classificació general, amb estadístiques de les respostes per temàtiques metgesses, la qual cosa pot resultar molt interessant com a autoavaluació.

Aquesta aplicació és única al mercat, ja que, encara que existeixen altres aplicacions per a mòbils amb preguntes MIR, cap d’elles planteja el joc en interacció amb un altre metge. La mutualitat ha creat una web específica: www.mirial.es, des d’on es pot descarregar aquesta aplicació i començar a jugar. També disposa de Twitter @Mirial_és.