En el marc del projecte COMPDIG-Salut s’ha desenvolupat un model d’avaluació de les competències digitals per els professionals de professions sanitàries (PPS) que vol ser el precursor de l’ACTIC 3-Salut. Aquest model s’ha construït recolzant-se en el mapa de competències digitals específic per salut, que ha estat validat prèviament pel Grup del Repte 4 del Fòrum de diàleg professional. Es fa, doncs, necessari validar el model en un entorn controlat i amb la participació de professionals de professions sanitàries. 
 
Ens ajudes a validar el model d’avaluació de competències digitals per els professionals de professions sanitàries?
 
L’estudi està previst que s’iniciï l’1 de març i necessitem la participació de 168 professionals de professions sanitàries que tinguin una autopercepció de competències digitals de nivell avançat. La prova pilot es realitzarà en un entorn de Moodle privat i consisteix en realitzar tres qüestionaris: una prova de nivell (basada en l’ACTIC-2), una prova d’avaluació de competències digitals (basada en l’ACTIC 3-Salut), i un qüestionari de valoració. La dedicació total aproximada en l’estudi serà de 1,5 hores. 
 
Si accedeixes a participar, el següent formulari recollirà el teu nom, cognoms, i correu electrònic i professió i ens posarem en contacte amb tu a partir de l’1 de març.
 
Si vols registrar-te per a participar en l’estudi clica

AQUÍ

Gràcies pel teu interès! 
 
El projecte està liderat per la Fundació TIC Salut Social en col·laboració amb la Direcció General de Professionals de la Salut del Departament de Salut, la Gerència de Professionals del CatSalut i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. 
 
Per a més informació i resolució de dubtes o incidències sobre l’estudi pots adreçar-te al correu electrònic compdig.salut@ticsalutsocial.cat.