El pròxim 04 de maig de 2024 a les 16.30 hores, a la fira de Reus tindrà lloc la cerimònia de Graduació de l’alumnat del Grau de Medicina. La Fundació Antonius Musa fa possible aquesta retransmissió en streaming!

Un any més, el COMT està al costat dels alumnes que enguany acaben els estudis del grau de Medicina de la URV. Gràcies al patrocini de la Fundació Antonius Musa, la retransmissió de l’acte es podrà veure en directe des del nostre canal de Youtube.

L’inici de l’acte serà a les 16.30 hores, però les portes del teatre s’obriran mitja a les 15:45. L’esdeveniment comptarà amb els parlaments dels alumnes graduats i de les diverses autoritats presents en l’acte. El president del Col·legi de Metges, el doctor Sergi Boada, també assistirà a l’acte com a màxim responsable de la Institució que representa a la professió dels metges i metgesses en el territori.

La cerimònia podrà veure’s en directe a través del canal de YouTube del COMT i per a poder seguir l’acte, tan sols cal que cliquis al següent enllaç per a connectar-vos a partir de les 16.00 hores.