Més continguts i una imatge renovada. Com haureu pogut observar, aquest número del butlletí canviem, amb vocació d’actualitzar-nos i d’apropar-nos encara més a vosaltres. L’E-Galens es transforma en el “Galens digital”, on hi haurà més seccions d’actualitat informativa i una millor adaptació als nous formats.

L’any 2009 el Col·legi va apostar per la creació d’una publicació digital per tal de respondre a la necessitat de comunicar-se amb el col·legiat d’una manera més immediata i àgil, així com per adaptar-se als nous temps.

Avui, aquesta publicació ja és un mitjà consolidat, però la proliferació de nous formats fa necessària l’adaptació del seu disseny i contingut, l’hem actualitzat i afegit nous apartats. El nou butlletí aposta per la participació i per això creem “la bústia d’opinió col·legial”, on tots vosaltres podreu deixar-hi un comentari, suggeriment o dubte. A més, el nostre objectiu és que també participeu en la seva elaboració, per això us demanem que si esteu realitzant un estudi o voleu que ens fem ressò dels vostres articles us poseu en contacte amb nosaltres a comt@comt.cat.