Amb el curs de preparació a la jubilació, gratuït per col·legiats del Col·legi de Metges de Tarragona, tindràs la informació necessària per tenir respostes a preguntes com aquestes:

  • Com puc ampliar la cotització d’autònoms per incrementar la pensió de jubilació?
  • Quin estalvi necessito per mantenir el meu benestar si em vull jubilar als 65 anys?
  • Un cop jubilat, puc continuar fent algun tipus d’activitat professional?
  • Què puc fer per continuar estant vinculat a la medicina?
  • Com em sentiré quan estigui jubilat?

És important comprendre l’oportunitat que ens ofereix la jubilació personalment i esvair qualsevol inquietud que puguem tenir per poder decidir quan i com volem jubilar-nos.

 

+ Informació

 

Formulari d’inscripció

Dades personals:


{chronoforms5}CursOnlinePreparacioJubilacio{/chronoforms5}

 

Clàusula informativa sobre protecció de dades

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer titularitat del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, domicili a Via de l’Imperi Romà 11 bis, 43003 Tarragona, tenint implementades les mesures de seguretat establertes en el Reial Decret 1720/2007. Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’adreça de correu electrònic o bé per correu ordinari dirigit al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Ref. LOPD, Tarragona, Via de l’Imperi Romà 11 bis, 43003 Tarragona.