Vols que la recaptació de la Tarraco Health Race 2024 es destini a la teva entitat? Continua llegint!

La Tarraco Health Race s’ha consolidat en el calendari esportiu de la ciutat de Tarragona com la cursa referent de la salut. Enguany, la THR arriba a la seva tercera edició i se celebrarà el pròxim 24 de novembre.

Com en cada edició, la promoció de la salut, però també l’esperit solidari d’aquest esdeveniment són fonamentals. La primera THR va destinar la seva recaptació a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i en la segona, es va destinar l’import íntegre a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. En total, més de 23.000 euros recaptats i destinats a finalitats solidàries.

Destacada Ajuda THR

En aquesta tercera edició de la Tarraco Health Race l’esperit continua sent el mateix; promocionar salut i recaptar diners per a finalitats solidàries, així que si vols ser el beneficiari, tan sols has de fer el següent:

  • Descarrega’t el formulari que trobaràs al final d’aquesta notícia
  • Emplena tots els camps que se sol·liciten
  • Envia’ns als correus ✉️ fundaciomusa@comt.cat i ✉️ gbona@comtarragona.com

La data límit de la presentació de candidatures serà el pròxim 14 de juny de 2024

Un cop rebudes totes les sol·licituds, els patrons de la Fundació Antonius Musa es reuniran per a decidir quina entitat de les qui han fet la sol·licitud serà la beneficiaria de la recaptació de la Tarraco Health Race. La informació es farà pública als web del COMT i de la Fundació Antonius Musa.