La Fundació Mutual Mèdica, dins del seu programa IMPULSAR(ME), ha obert la convocatòria de la Beca Mutual Mèdica, la convocatòria del premi Dr. Font, així com el Premi TFG-Fundació Mutual Mèdica. Aquesta iniciativa dona suport a projectes de recerca mèdica que suposen una contribució decisiva a la comunitat mèdica i a la població en general.

L’entitat convoca la Beca Mutual Mèdica, la qual compleix 32 edicions i que s’adreça als residents d’últim any o els que han finalitzat el MIR en els darrers tres anys i compten amb un projecte de recerca mèdica que necessiti finançament. El primer premi està dotat amb 25.000€ i, a més, la beca té dos accèssits de 5.000€ cadascun.

El Premi Dr. J. Font és un reconeixement als millors articles de recerca amb aplicació potencial a la pràctica mèdica. El guardó s’adreça als professionals de la medicina que han publicat durant l’any anterior a la convocatòria un article sobre investigació mèdica en una revista indexada, nacional o internacional. El guardó remunera el primer firmant de l’article amb 3.000€ i contempla dos possibles accèssits de 1.000€ cadascun.

Seguint amb el propòsit de donar suport als metges joves, la Fundació Mutual Mèdica convoca per segon any consecutiu el Premi TFG-Fundació Mutual Mèdica al millor treball de fi de grau (TFG) presentat per cada facultat participant, dotat amb 2.000€ al primer guanyador , amb dos premis per als finalistes de 1.000 € cadascun i amb 500€ a tots els participants elegits com a millors de la seva facultat.

La dotació total de tots els premis puja als 60.000€, i la contribució a premis i beques a la investigació forma part del programa IMPULSAR(ME), un conjunt d’accions dutes a terme per la Fundació Mutual Mèdica que vetllen pel desenvolupament del metge.

Tots els residents i metges interessats a participar-hi tindran fins al 30 de setembre per lliurar les seves candidatures emplenant un formulari a la pàgina web de Mutual Mèdica.

L’acte de lliurament dels premis i beques de Mutual Mèdica serà presencial i tindrà lloc al mes de novembre a la ciutat de Sevilla.