L’Orquestra Mèdica Ibèrica busca metgesses i metges per al seu projecte! T’interessa? Segueix llegint!

Conjuntament amb una sèrie de metges portuguesos i espanyols, va sorgir la idea de fundar l’Orquestra Mèdica Ibèrica, un projecte musical que reuneix metges i estudiants de medicina de Portugal i Espanya en un concert benèfic anual en una ciutat de la península ibèrica, que donarà suport sempre una ONG local. En aquest moment està començant la divulgació de el projecte a la comunitat mèdica dels dos països.

L’objectiu és poder comptar amb el màxim nombre de metges d’Espanya en aquesta aventura musical, que promou el diàleg intergeneracional i entre els països germans a través de les dues passions que uneixen: la música i la medicina. Malgrat ser un moment difícil per a tots és una raó més per unir-se i promoure el diàleg i projectes que facin alguna cosa per la salut mental dels professionals de salut, a través de l’art i cultura.

Com a metges, la música i les arts en general contribueixen a el desenvolupament de la salut bio-psico-social de les persones que hi participen. Per aquesta raó es va decidir crear l’Orquestra Mèdica Ibèrica. Un grup format per metges i estudiants de medicina de Portugal i Espanya que es reunirà anualment durant 3 dies per assajar i preparar un concert benèfic.

Inscripcions

El primer concert serà a l’abril de 2022 a Lisboa, amb obres de Brahms, Lopes Graça i Falla.