La Delegació de Tortosa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, participa en la Jornada que organitza el grup Intercol·legial de Terres de l’Ebre, anomenada “Les violències. Una mirada interprofessional” 
L’activitat va destinada a professionals, associacions i ciutadania en general interessats en conèixer les violències des de les diferents perspectives professionals, i té com a objectius:

  • Sensibilitzar i difondre coneixement sobre les violències.
  • Crear un espai interdisciplinari que faciliti compartir experiències i coneixement en relació a la detecció, atenció, conseqüències i tractament de les diferents formes de violència envers les persones.

La participació del COMT, anirà a càrrec del secretari de la Institució, el Dr. Manuel Carasol, que parlarà sobre les agressions al personal sanitari, metges i metgesses de la Província de Tarragona.

La jornada “Les violències. Una mirada interprofessional” està organitzada pels següents col·legis professionals de la Intercol·legial de les Terres de l’Ebre: Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Demarcació de l’Ebre), Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (Delegació Terres de l’Ebre), Col·legi de Periodistes de Catalunya delegació Terres de l’Ebre, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (Terres de l’Ebre).