02 de setembre a les 22:00 hores al Portal del Roser, centre històric de Tarragona

Des del COMT us convidem a gaudir d’una visita nocturna pels carrers de la Part Alta, on descobrireu els secrets que s’amaguen darrere els murs de cases i esglésies. Coneixereu personatges, curiositats i llegendes que no apareixen a les guies, però que formen part de la història oculta de la ciutat.

Diu la llegenda que fa segles, el carrer Major de Tarragona sempre desprenia una deliciosa olor de xocolata i ningú no sabia per què… Una altra llegenda afirma que la princesa Sibil·la pujava cada nit a la muralla a esperar el seu estimat, que no arribava mai. I els que han entrat alguna vegada a la casa Castellarnau, parlen de la presència de l’esperit de l’antic senyor de la casa. Voleu conèixer aquests i molts altres misteris de Tarragona?

Aquesta visita a peu té lloc al vespre, l’hora ideal per a reviure les llegendes de la ciutat. Es recorreran els carrerons del centre històric. I no només això, sinó que us endinsareu en alguns dels misteris més ocults de la ciutat, visitant patis tancats al públic, perquè el vostre guia té la clau per obrir-los en exclusiva per a vosaltres. Reis, fantasmes, monges, cavallers templers, nenes misterioses, dones acusades de bruixeria, jueus perseguits, llibres secrets, quins misteris us oferirà aquesta ruta? Veniu a descobrir-los!

Quan: 02 de setembre

On: Portal del Roser al centre històric de Tarragona 

Hora: 22:00 

Durada : 1h 30m

Itinere activitat 02 setembre

Si vols descobrir totes les activitats guiades que tenim preparades per a tu, no ho dubtis, descobreix-les aquí.