En aquesta activitat descobriràs un fragment de la ruta “Pels camins de l’Alt Camp: Turons farcits de vinyes” que voreja algunes de les vinyes del celler Janine. Parlarem sobre viticultura ecològica entre ceps i elaboraràs sushi amb pàmpols! Ben segur que ho recordaràs tota la vida.

Es tracta d’una activitat gurmet única al món! Ruta vinyes + tast de vi ecològic + taller sushi amb fulla de parra. (aprox. 2:30 h). 

***És important avisar prèviament d’intoleràncies o al·lèrgies alimentàries (els ingredients emprats són: arròs, fulla de cep prèviament bullida, anxova en conserva, carabassó, tomàquet, alfàbrega, tàperes, oli d’oliva, sal, olives negres i vi ecològic).***

  • Punt de Sortida Reus: Estació d’autobusos.  Hora Reus 9:00h
  • Punt de sortida de Tarragona: Avinguda de Catalunya, Camp de Mart. Hora Tarragona 9:30h
  • Hora d’inici: 10:30h
  • Punt de trobada: celler Janine a Rodonyà (fàcil accés)
  • Durada: 4 hores
  • Capacitat màxima de l’activitat: 30 persones. 
  • L’autocar ens retornarà de nou a Tarragona i a Reus des del celler Vinya Janine a les 13:30 h
  • Metge col·legiat (1 per reserva)
  • Acompanyant (amb descompte) 10€ 
  • Metge col·legiat en autocar (1 per reserva)
  • Acompanyant en autocar (amb descompte) 15€