L’activitat, que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer, comptarà amb servei de transport pels col·legiats i familiars des de les localitats de Tarragona i de Reus.

El Monestir de Poblet és un esplèndid conjunt monumental situat en una vall idíl·lica, a recer de les muntanyes de Prades. Va ser panteó reial de la Corona d’Aragó i avui continua allotjant una activa comunitat de trenta monjos cistercencs.

De la mà d’Itinere Tarragona, visitareu el monestir acompanyats d’un expert guia que us conduirà a través de les seves dependències, articulades al voltant del claustre, apropant-vos a la vida quotidiana dels monjos. Us imagineu escoltar un breu capítol de la regla benedictina en el gran dormitori dels monjos?

Entrar a l’església és submergir-se en un capítol clau de la història de la Corona d’Aragó. Els monarques, segurs de la pregària constant dels monjos, van triar aquest monestir del sud de Catalunya com a panteó reial i aquí el vostre guia us ajudarà a entendre la genealogia dels reis.

Destacada Pla Oci_PobletOK

En acabar aquesta visita, comprendreu molt millor l’enorme importància de l’orde del Cister, que va arribar a fundar més de 800 monestirs a tota Europa.

NOVETAT – Posem a disposició de la col·legiació un autobús que passarà per Tarragona i Reus per arribar a Poblet

Una de les principals novetats del Programa d’Oci del COMT, més enllà de les interessants activitats planejades per aquest 2023, és la implementació del servei de transport per arribar a les activitats.

La visita al Monestir de Santa Maria de Poblet serà la primera activitat on es posa a disposició del col·legiat, familiars i amics, l’opció de reservar una plaça a l’autobús que sortirà de Tarragona, pararà a Reus i us portarà fins al monestir. Disposeu de tota la informació en el web d’Itinere Tarragona.

Si agafes l’autobús, aquest és l’horari de la Visita comentada al Monestir de Santa Maria de Poblet

Quan: 25 de febrer 2023

  • Punt de sortida de Tarragona en BUS (Avinguda de Catalunya, Camp de Mart)
    • Hora Tarragona SORTIDA BUS 9:00 hores
  • Punt de Sortida Reus en BUS (Estació d’autobusos de Reus)
    • Hora Reus SORTIDA BUS 9:30 hores
  • PUNT TROBADA A POBLET: Botiga de la porta del Rellotge a Poblet. 
  • Hora d’inici visita guiada a Poblet: 10:30 hores.

Durada de la visita guiada a Poblet: 2 hores.

Retorn BUS a Reus i Tarragona a les 13.30 hores.

Capacitat de l’activitat: 50 persones