L’acte tindrà lloc el pròxim 15 de febrer i comptarà amb la presència de familiars de la doctora Acebes.

El pròxim dia 15 de febrer, a les 19.00 hores, la sala d’actes Dr. Santiago Mallafré acollirà la primera edició de la presentació dels projectes d’estades formatives de la Beca Olga Acebes.

Aquesta ajuda, promoguda des de la Fundació Antonius Musa, pretén facilitar al col·legiat l’adquisició de nous coneixements i habilitats o perfeccionar els ja existents de cara a impulsar la seva carrera professional, així com el del seu servei d’origen en d’altres Serveis, Unitats o Centres de referència que desenvolupin un treball punter o estiguin especialitzats en el seu camp.

L’ajut econòmic està destinat a donar cobertura al col·legiat visitant un servei mèdic, que s’ajustarà al programa proposat pel Servei, Unitat o Centre de recepció amb un seguit d’objectius específics. Per aquest motiu, el 15 de febrer es presentaran 3 projectes que han aconseguit la Beca Olga Acebes.

L’acte, contindrà parlaments de la presidenta de la Fundació, la doctora Tani Francesch i dels familiars de la doctora Olga Acebes.