Com ja saps, la Delegació del COMT a les Terres de l’Ebre ha patit una gran reforma que ens ha permès millorar les instal·lacions. Un d’aquests espais és la sala d’actes, dotada amb la darrera tecnologia i amb capacitat per a més de 80 persones. Ara, tan sols ens queda fer una cosa: posar-li nom!

Així que, si ets col·legiat al COMT i la Delegació de Terres de l’Ebre és la teva oficina de referència, ens agradaria que diguessis la teva i proposessis noms de professionals sanitaris de T. de l’Ebre per a batejar la sala d’actes.

Recorda, el període per a proposar noms per a la sala finalitza el
pròxim 25 d’octubre!

Els criteris són els següents:

🟢 Trajectòria professional destacada
El professional ha de tenir una trajectòria professional excel·lent en el camp de la medicina o cirurgia, demostrant un compromís excepcional i contribucions significatives al llarg de la seva carrera a les Terres de l’Ebre

🟢 Impacte en la salut i la comunitat
Ha d’haver tingut un impacte notable en la salut i el benestar de la comunitat. Pot haver liderat projectes o iniciatives que hagin millorat la salut de la població, implementat programes de prevenció o promoció de la salut a les Terres de l’Ebre.

🟢 Lideratge i reconeixement professional
Ha d’haver demostrat un lideratge destacat en el seu camp, ocupant càrrecs de responsabilitat en institucions mèdiques, associacions professionals o comitès científics de les Terres de l’Ebre.

🟢 Ètica i compromís amb els valors mèdics
El professional ha de ser un exemple d’ètica i professionalisme en l’exercici de la medicina.

Recorda, el període per a proposar noms per a la sala finalitza el
pròxim 25 d’octubre!