Des de l’Observatori de l’OMC contra les agressions als professionals mèdics, es preten donar visibilitat a l’autèntica realitat d’aquesta xacra que malauradament en comptes de disminuir augmenta, no només al nostre país, sinó que hem observat que està augmentant a nivell mundial .

El coneixement profund d’aquest fenomen farà possible prendre mesures més eficaces que les que s’han pres fins ara per lluitar contra aquest tipus de violència social.

Per això, et sol·licitem respondre la breu enquesta que es deixem a continuació que no et portarà més de tres minuts i que abasta no només informació dels darrers anys, sinó de tota la teva vida professional.

Per accedir-hi cal identificar-se com a metge/essa, amb el teu número de col·legiat/da i el DNI, perquè l’enquesta només pugui ser realitzada per professionals. Un cop validat accedireu al formulari de recollida de dades totalment anonimitzat.

Aquest qüestionari consta de 16 preguntes que es completen en un temps inferior a dos minuts. Agraïm la vostra col·laboració, ja que cal tota la informació possible per a la defensa dels interessos dels professionals.

Agraïm la teva col·laboració, ja que totes les dades recollides ens ajudaran a destinar més recursos i esforços per prevenir agressions.