L’empresa ja va fer una donació de 10.000 euros per la compra de material informàtic i de laboratori

Remsa ha anunciat la compra de 1.000 polseres solidàries del projecte Emma per seguir contribuint amb aquest projecte que investiga el càncer de mama a les Terres de l’Ebre. L’empresa fa una nova aposta per visibilitzar i donar suport a la iniciativa que lideren des de la Fundació Doctor Ferran i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

El passat mes de novembre, Remsa va fer una donació de 10.000 euros per comprar material informàtic i de laboratori. I mesos enrere, ja havia cedit al projecte Emma el patrocini de l’equip femení del Club Bàsquet Cantaires Tortosa.

El gerent de Remsa, Manel Conesa, ha subratllat que l’empresa continua reforçant dia a dia el seu compromís amb el teixit social de les Terres de l’Ebre donant suport a iniciatives solidàries com la del projecte Emma o l’esdeveniment Amposta amb Cor. “En un any que no ha estat fàcil per ningú, pensem que cal estar més que mai al costat d’aquells projectes que contribueixen a millorar la vida de moltes famílies del nostre territori”, ha expressat Conesa.

Les polseres solidàries del projecte Emma es donaran de forma gratuïta a les famílies que fan ús dels serveis de Remsa i s’acompanyaran d’un díptic explicatiu de la iniciativa.

La investigació vinculada al projecte Emma la van iniciar fa més de 15 anys el grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La seva investigació es basa a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta del cos.