El Conseller de Salut, Boi Ruiz, ha enviat una carta al Col·legi de Metges de Barcelona en resposta a la missiva que li va dirigir el Dr. Francesc Duch, en relació al punt 2.2 del pla de recursos humans de l’ICS que afectava als APD -veure el document adjunt-. Segons la missiva, es retira el mencionat punt.

En aquest sentit, el vocal de metges d’administracions públiques del COMT, Dr. Alejandro Moreno, manifesta que “és d’agrair l’ interès de la Dra. Palos del Sindicat de Metges, que va protestar i va crear l’alarma, la immediata resposta del Dr. Duch per l’escrit, a través del qual va fer seus el nostres interessos, al Dr. Vizcarro per ésser impulsor d’accions per aquesta vocalia i la seva disposició a dur a terme les gestions que ens convinguin i li demanem, a més de posar a la nostra disposició el COMT”.

A banda, el Dr. també afirma que “és d’agrair la resposta de quinze companys que van assistir a l’assemblea del COMT, convocada amb molt poc temps, disposats a rebre quanta informació teníem, aclariments ben argumentats del Dr. Duran. i la proposta d’idees per defensar els nostres interessos”.

“A més, també és d’agrair que el Conseller hagi mantingut el compromís manifestat de respectar el nostre col·lectiu en la situació actual. De totes maneres, veiem que hem d’estar preparats. Hem de tenir prou arguments perquè no ho intentin novament, o no els hi valgui la pena. El dia 12 de gener tenim reunió de secció de metges titulars al COMB. Si teniu idees no dubteu en suggerir-nos-les. Us desitgem un molt bon any nou, en la vessant professional i personal, i que assolim una societat cada vegada més justa”, conclou el Dr.

Clica aquí per baixar-te l’arxiu PDF amb la resposta del Conseller de Salut, Boi Ruiz.