El Ministeri de Sanitat ha informat aquest dimarts de 25 morts amb COVID-19 en els últims set dies, deixant la xifra total en 27.136, el mateix nombre notificat que en els últims dies. La sèrie de morts segueix congelada un dia més, a l’espera que les comunitats autònomes i el Ministeri completin la sèrie amb la data de defunció de totes les morts

Dels 25 nous decessos incorporats, un s’ha produït a Andalusia, un a Aragó, tres a Astúries, un a Canàries, dos a Castella-la Manxa, tres a Castella i Lleó, tres a Catalunya, un a Comunitat Valenciana, un a Extremadura, set a Madrid i dos a País Basc.

En les últimes 24 hores, s’han diagnosticat 76 nous positius, un augment de gairebé el doble enfront dels contagis detectats, 40. Fins a 782 persones han iniciat símptomes de COVID-19 en les passades dues setmanes, de les quals 171 en els últims set dies. D’aquesta manera, ja s’han identificat 244.328 casos des de l’inici de la pandèmia.

Els 76 nous contagis es distribueixen de la següent manera: dos a Andalusia, dos a Aragó, un a Astúries, tres a Balears, un a Canàries, dos a Cantàbria, un a Castella-la Manxa, dos a Castella i Lleó, catorze en Catalunya, dos a Extremadura, un a Galícia, 42 a Madrid, un a Navarra i dos a País Basc.

També s’han produït 86 hospitalitzacions (124.683 en total): set a Andalusia, quatre a Aragó, tres a Balears, dues a Cantàbria, vuit a Castella-la Manxa, onze a Castella i Lleó, nou a Catalunya, dos a Comunitat Valenciana, dos a Galícia, 30 a Madrid, un a Melilla, dues a Navarra, quatre al País Basc i un a la Rioja.

Igualment, hi ha sis ingressos en Unitats de Cures Intensives (11.624 en total) en els últims set dies: un a Castella-la Manxa, dos a Catalunya, un a Comunitat Valenciana i dos a Madrid.