El pròxim 23 d’abril, estigues atent perquè estrenem nou número de Galens

Des de 1986, Galens ha estat el principal canal de comunicació de la institució i, gairebé 40 anys més tard encara és tot un referent, però ara, en format digital.

Aquest nou Galens continua mantenint els tradicionals apartats que la revista tenia en paper. Estem parlant de les altes i baixes col·legials, els articles d’opinió i com no, la famosa vinyeta… Però també se n’han creat de nous com podrien ser els COMTPODCAST o la Cuina del COMT.

Per arrencar amb força aquesta era digital, des del COMT hem decidit triar una data molt assenyalada; el 23 d’abril, el dia de Sant Jordi! Un dia per a regalar roses i llibres, i des de la Institució, hem pensat a regalar-vos el número 206 de Galens. Trobareu tota la informació al web, però també als vostres correus amb una portada exclusiva i un enllaç electrònic al site.

I parlant de portades, des del COMT hem pensat que artistes de la província de Tarragona siguin els encarregats de dissenyar les portades del nostre Galens Digital. Autèntiques i exclusives obres d’art que cerquen il·lustrar l’actualitat sanitària del moment i tot que no podem desvetllar, encara, la portada, sí que us podem dir que Kiko F.Uribe ha estat l’artista que ha treballat la portada 206 de Galens.

Així que, stay tuned, perquè el 23 d’abril ‘et regalarem’ un nou exemplar de Galens amb tota mena d’informació!