L’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Orense han posat en marxa el seminari web que tindrà lloc el dimarts, 19 de gener, a les 19.30 hores, sobre Vacunes i COVID19.

La vacunació és tema de gran interès i actualitat, però des de l’absolut convenciment que la vacunació universal contra el COVID19 és l’única estratègia possible per acabar amb la pandèmia i que com sanitaris hem de promoure-intensament, hi ha algunes controvèrsies i dubtes, sobretot en la logística, que convé debatre i aclarir en la mesura del possible.

Per a això la sessió compta amb dos ponents gallecs amb ampli coneixement i experiència en el tema, veritables experts a nivell nacional i internacional: Federico Martinón Torrés, Cap de Servei de Pediatria de l’CHUS, investigador principal de GENvip i coordinador de centre col·laborador de l’OMS en seguretat vacunal; i José Antonio Taboada Rodriguez, Cap de Servei de Malalties Transmissibles de la Conselleria de Sanidade i un dels principals responsables de l’estratègia de vacunació a Galícia.

El format serà de seminari web amb la presentació, les ponències i les preguntes/comentaris breus posteriors de 5 panelistes de diferents perfils relacionats amb la qüestió. 

 

INSCRIPCIONS

https://zoom.us/webinar/register/WN_CQvJ3NxwQtinTaUsk7e8zw

 

SEGUIMENT WEBINAR PEL CANAL DE YOUTUBE

https://www.youtube.com/icomou