El COMT i l’empresa ITINERE ja treballen en el nou Pla d’Oci del COMT 2023. De moment, arrenca amb una activitat de misteris i crims a la ciutat de Tarragona amb tres horaris els dies 27 i 28 de gener

La primera activitat del Pla d’Oci del COMT us portarà per una ruta que Itinere va crear i estrenar la tardor del 2022 de la mà del Museu d’Història de Tarragona i va tenir tant d’èxit que les entrades per a les 8 visites que van programar es van esgotar la primera setmana. 

Llegendes urbanes que encara avui resulten un misteri. Crims esgarrifosos que van commocionar la tranquil·la Tarragona de finals del s. XIX. Secrets que amaga la casa més senyorial de la ciutat, la casa Castellarnau. En aquesta passejada per la Part Alta, el vostre guia us anirà desgranant les històries ocultes dels carrers i racons per on segur que passeu sovint i que potser no coneixeu. 

– Sabíeu que a Tarragona es va cometre un dels crims més sagnants del segle i que el seu judici va aixecar una gran expectació a tota Espanya? 

– Voleu descobrir què o qui no deixava dormir els habitants de la plaça de la Font? – Coneixeu la curiosa història de la família Castellarnau, plena de secrets, misteris i fins i tot algun crim?

Una visita molt detallada i documentada, preparada pel nostre equip amb una extensa investigació d’hemeroteca, consultant en especial la premsa local dels segles XIX i XX. 

Posem llum a la foscor?

  • Punt de trobada: Via de l’Imperi romà. Davant la seu del COMT
  • Dies: divendres 27 i dissabte 28 de gener 
  • Hores: divendres 18:00 i dissabte 11:15 i 18.00